Eltjänster med hög kvalité och engagemang

Vi erbjuder tjänster och service till privatpersoner och företag i Norrköpings- och Linköpingsområdet. Våra uppdrag rör allt ifrån enklare elinstallationer i hemmet till mer högkvalitativa tjänster som elinstallationer, större projekt och hela entreprenader. Alla våra elektriker har lång erfarenhet och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss.

Privatpersoner

Vi hjälper privatpersoner med de flesta tänkbara arbeten inom el. Det kan handla om alltifrån el-centraler, elinstallationer, belysningslösningar till installationen av det nya inbrottslarmet. Våra elektriker har lång erfarenhet och vi delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort, om det gäller nyinstallation eller en befintlig anläggning så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Fastighetsägare & Bostadsrättsföreningar

Behöver du som fastighetsägare eller din bostadsrättsförening en pålitlig och kunnig partner inom el? Vi har lång erfarenhet av att snabbt finnas på plats för att hjälpa till när behovet uppstår. Behövs elinstallationer göras? Har problem uppstått i fastigheten rörande elen? Vi erbjuder snabb service och underhåll. I samband med ny- och ombyggnationer är du välkommen att kontakta oss för hjälp med projektering och samordning.

Vi vill även påminna er om att alla lysrörsarmaturer behöver bytas ut innan 2028 – läs mer här hur vi kan hjälpa!

Industri

Vi utför allt från traditionell el-service, med felsökning och förebyggande underhåll, till installation och ombyggnation av de flesta industriella produktionsutrustningar. Vi kan även hjälpa till med PLC-styrning! Hos många av våra kunder inom industrin har vi därför skapat betydande energibesparingar. Vår breda kunskap och erfarenhet av att arbeta både med äldre som moderna utrustningar är en trygghet för våra kunder och medför att problem i produktionen minimeras.

Lantbruk

Lantbrukets elanläggningar och elektrisk materiel är extra utsatta för hårt slitage och stora påfrestningar. För att ingen ska skadas eller utsättas för fara är det därför viktigt att lantbruket är säkert och regelbundet kontrolleras av en behörig elinstallatör. Vi på Skärblacka El är certifierade för elinstallationer inom lantbruk och har genom åren hjälpt många lantbruk med installationer för bland annat ägg- och mjölkproduktion.

Bygg och Entreprenad

Vi kalkylerar och utför elinstallationer på större objekt. Det är mycket som behöver planeras kring elinstallationer i samband med nybyggen och större renoveringsarbeten. Vi hjälper byggföretag och privatpersoner att ta fram lösningar kring elinstallationerna och erbjuder tydliga priskalkyler kring kostnadsbilden. När du anlitar oss kan du känna dig övertygad om att vi ger dig en tjänst av hög kvalité och ett personligt engagemang.

Solceller

Allt fler väljer idag att använda solen som energikälla för att tillgodose sitt hus eller fastighet med elektricitet. Vi på Skärblacka el hjälper både företag och privatpersoner med att montera, driftsätta och ta hand om hela solcellsprojektet från början till slut. Kontakta oss gärna så diskuterar vi oss tillsammans fram till den bästa lösningen. Kom ihåg att du får Grön teknik-avdrag på 20% för solceller, och hela 50% för att lagra (dvs installation av batterier) och laddpunkt (laddstolpe) till elbil.

Intresserad? Kontakta oss redan idag!

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert på något jobb. Vi har lång erfarenhet och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.