Skapa, Lagra, Styra, Ladda och Dela!

Dessa fem ord beskriver i sin enkelhet vad Smart Energi handlar om. Du som kund ska slippa vara tekniskt insatt och fortfarande känna dig trygg – för vi sitter på kunskapen!

Skapa

Vi har valt att fokusera på solceller när det kommer till att skapa ny energi. Detta är ett område i konstant tillväxt i popularitet – och något vi på Skärblacka El har full koll på. Med solenergi kan du som kund skapa din egen el och energi så väl på företaget som till hemmet.

Solceller på taket eller på marken? Det finns mängder av möjligheter och lösningar som kan sänka dina energikostnader, samt rusta för framtiden både miljö- och kostnadsmässigt. Ta hjälp av oss för ett personligt anpassat förslag kring solceller.

Lagra

När du som kund väl har skapat din egen energi, går den att lagra för att använda vid rätt tillfälle – eller varför inte för att dela den med andra? Läs mer om just detta under rubriken Dela.

Ett bra exempel på lagringsprincipen är elbilen eller ett fristående batteri. Där lagras energi genom ett batteri som du sedan kan välja att använda efter önskan och behov.

Styra

Detta steg är viktigt då det finns stora pengar att spara för dig som kund genom att kunna styra din el (även när elen är köpt).

Vi samarbetar tillsammans med marknadens absolut vassaste aktörer. Med hjälp av systemlösningar kan vi erbjuda olika sätt att styra elanvändningen på företaget, i bostadsrättsföreningen, radhusområdet eller i ditt eget hem. Du kan direkt se hur mycket som sparas i ett facit i form av rena siffror.

Ladda

Ladda elbil eller hybridbil, på jobbet eller ladda hemma. Vilken lösning passar dig bäst? Vi hjälper dig med laddpunkten!

Idag är det nästan ett måste att som företag kunna erbjuda laddlösningar för både medarbetare och de kunder som kommer på besök. Vi har lösningarna och samarbetar med de allra bästa; bland annat Charge Amps, Garo och Wallbox.

Dela

Om du skapar överskottsel, eller vill dela din laddbox eller laddstation med andra finns det goda möjligheter för detta. Hör av dig till oss så kan vi erbjuda en passande lösning – både i form av system- och betallösning.

Intresserad? Kontakta oss redan idag!

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert på något jobb. Vi har lång erfarenhet och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.