Byt dina lysrörsarmaturer i tid!

Vi vill påminna dig om att alla lysrörsarmaturer kommer behöva bytas ut inom de närmaste 5 åren. Tillverkningen av lysrör och kompaktlysrör upphörde i sin helhet i augusti 2023, och kommer inte att gå att få tag i när alla lager som finns idag är slutsålda.

Det handlar alltså om ca 17 miljoner armaturer i Sverige som bör vara utbytta om fem år. Eftersom det normalt byts ungefär 1 miljon armaturer per år, kan vi förutspå ett stort ökat intresse för denna tjänst, och vill därför uppmana till att inte vänta allt för länge med att byta ut armaturerna till andra alternativa lösningar.

Kontakta oss för energiberäkning och/eller offert, för att underlätta övergången från lysrör. Du kan även läsa mer information om bytet i vår PDF via knappen nedanför.

Intresserad? Kontakta oss redan idag!

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och våra tjänster eller vill ha en kostnadsfri offert på något jobb. Vi har lång erfarenhet och delar gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till dig som kund. Oavsett om ditt behov är litet eller stort är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag.